Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten

Reelaan 0 ong DRIEBERGEN-RIJSENBURG

Deze woning is onlangs verkocht
Overzicht:
BOUWNUMMER 16 VRIJE KAVELS (487 m2)

Het ultieme vrije wonen
In het project de Groene Tuinen komen 20 vrije kavels. Hier beleeft u het ultieme vrije wonen. Vrij, omdat u hier - binnen de g

Toon volledige omschrijving »

Kenmerken:
Soort woning  :  Bouwgrond
Bouwtype  :  Nieuwbouw
Bouwnummer  :  16
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  2013
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk
Perceeloppervlakte  :  487 m²

Toon volledige kenmerken »

Omschrijving:
BOUWNUMMER 16 VRIJE KAVELS (487 m2)

Het ultieme vrije wonen
In het project de Groene Tuinen komen 20 vrije kavels. Hier beleeft u het ultieme vrije wonen. Vrij, omdat u hier - binnen de gestelde bouwvoorschriften - uw eigen droomhuis kunt bouwen, vrij omdat u hier in een vrijstaand huis kunt wonen met een tuin rondom en vrij omdat in dit deelgebied het openbaar groen nog meer ruimte heeft gekregen.
17 kavels komen in de zuidwestelijke punt van de Groene Tuinen en 3 kavels liggen langs de natuurzone, iets dichter bij het centrum.

De kavels variren van 487 tot 541 m groot en hebben een afmeting van ongeveer 15 bij 32 meter. Per kavel mag er 1 woning gebouwd worden met een inpandige garage. Op eigen terrein moeten twee parkeerplaatsen worden gerealiseerd. De woning mag gebruikt worden voor bewoning en een huisgebonden beroep. Een werkruimte aan huis behoort dus tot de mogelijkheden. Per kavel is een bouwvlak van 120 m2 aangegeven en zijn de maximale goothoogtes (5,50 m) en bouwhoogtes (9,50m) vastgesteld. Dit maakt het bouwen van 2 bouwlagen en een kap mogelijk. Bijgebouwen mogen op basis van de vergunningsvrije criteria worden gebouwd.

Passende architectuur
Voor de vrije kavels in de Groene tuinen is gekozen voor een traditionele architectuur. Puntdaken met een minimale helling van 45, keramische dakpannen, baksteen in combinatie met hout in ingetogen kleuren zoals rood, bruin en antraciet. Om het gevoel van wonen aan een groenstrook te versterken is in de voorschriften van het beeldkwaliteitsplan een groene erfafscheiding meegenomen.
Kenmerken:
Soort woning  :  Bouwgrond
Bouwtype  :  Nieuwbouw
Bouwnummer  :  16
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  2013
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk
Perceeloppervlakte  :  487 m²
Alle foto's:
  • ALGEMEEN
  • 3
  • 4
  • Afbeelding brug met water en weiland in brochure
Straal
Locatie:
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:


Hoofdstraat 184, 3972 LH Driebergen
Telefoon: 0343-515485
E-mail: info@vierhoutvanwonderen.nl
Internet: www.vierhoutvanwonderen.nl