Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten

Koenestraat 85 AMERONGEN

Deze woning is onlangs verkocht
Overzicht:
Te Koop:
Royale HALFVRIJSTAANDE WONING met ruimteverrassing!

De woning is een degelijk huis en altijd goed onderhouden. Maar vooral: wat een ruimte! Bijzonder ruime living, fijne gesloten…

Toon volledige omschrijving »

Kenmerken:
Soort woning  :  Half-vrijstaande woning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1976
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk
Woonoppervlakte  :  216 m²
Externe bergruimte  :  39 m²
Perceeloppervlakte  :  895 m²
Inhoud  :  715 m³
Totaal aantal kamers  :  7
Aantal slaapkamers  :  6
Tuin  :  Verzorgd, zuidoost, 16 x 16 m
Parkeergelegenheid  :  Vrijstaand steen
Overig parkeren  :  op eigen terrein
Overige ruimte  :  berging, wasruimte

Toon volledige kenmerken »

Omschrijving:
Te Koop:
Royale HALFVRIJSTAANDE WONING met ruimteverrassing!

De woning is een degelijk huis en altijd goed onderhouden. Maar vooral: wat een ruimte! Bijzonder ruime living, fijne gesloten keuken, maar liefst 6 slaap/werkkamers (waarvan 3 in het souterrain) en een heerlijke grote tuin met grote garage. Alle ingrediënten zijn aanwezig om van dit huis een prachtig thuis (met praktijk, atelier, of aparte kinderunit) te maken op een centrale locatie in Amerongen.
Je kunt het huis helemaal opnieuw indelen naar je eigen wensen of slechts cosmetisch onder handen nemen. Zo kan het souterrain wellicht een kantoor worden, of een aparte unit voor een tiener of aupair, atelier of opslagplaats voor webshop spullen. Verzin het en het is mogelijk. Een blanco canvas waar je je helemaal kunt uitleven, met een goede basis als ondergrond.

De Koenestraat ligt een midden in het hart van het pittoreske Amerongen gelegen tussen de Nederrijn en de zuidoostelijke uitlopers van de Utrechtse Heuvelrug. Het dorp, met als grote trekker het fraaie Kasteel Amerongen, lijkt onaangetast door de tijd. Het dorpse gevoel is in al die jaren bewaard gebleven: ingetogen, vriendelijk en veilig. De natuur is nooit ver weg in de Utrechtse Heuvelrug. Het is een levendige buurt met diverse twee-onder-1 kappers en vrijstaande villa’s uit diverse stijlperioden en winkels, scholen en (sport)faciliteiten in de nabijheid. En hoewel je van de dorpse drukte van Amerongen kunt genieten, is de natuur niet ver weg. In slechts enkele autominuten ben je in het natuurgebied de Utrechtse Heuvelrug met z’n bossen, meren en hei.
Voel de geweldige potentie van deze heerlijke woning op een fijne plek met een royale voortuin - met opengewerkte stalen poort - en dito achtertuin. Zeker een bezichtiging waard.

INDELING
Begane grond
De entree is aan de zijkant van het huis. De hal is ruim, met een toilet en meterkast, trap naar boven en naar souterrain.

Living
De royale en zonnige living biedt veel potentie. De lengte van het rechte stuk is bijna 10 meter! Dus volop ruimte voor mooie kasten, een grote eettafel en een flinke zithoek rondom de open haard. Met grote ramen voor en aan de achterkant. Er kunnen verschillende loungehoeken worden gecreëerd en een eetgedeelte bij de keuken (waar je mooie openslaande glazen deuren kunt maken). In de L-punt staat nu een grote vleugel, maar hier zou bijvoorbeeld een heerlijke tv-hoek kunnen komen, of juist de speelruimte voor de kids. Er is een groot raam met uitzicht op de voortuin en een deur naar het knusse voorterras.

Keuken
De uitspringende keuken aan de achterzijde is gedateerd, maar bedenk eens wat een prachtige ruimte het is. Zeker als je de muur wegbreekt en de keuken bij de living betrekt. Keuken en eetgedeelte kunnen naadloos in elkaar over gaan. Er zijn zoveel ramen, het is zo’n knus vertrek. Vanuit de keuken loop je zo de achtertuin in.

1e verdieping
2 grote slaapkamers, waarvan 1 met inbouwkast. De kamers hebben grote ramen in de dakkapellen. Verder is er een speelse kleinere slaapkamer onder de schuine kap met twee dakramen.
Badkamer
Er is een zeer grote inloopdouche (ruimte voor 2!), 2 wastafels en een toilet. Door de aanwezigheid van een dakraam is deze ruimte zeer licht.

2e verdieping
Stahoge vliering te bereiken met een vlizotrap. Ideaal voor het opslaan van spullen.

Souterrain / aparte unit
Dit is opnieuw een hele grote verdieping, compleet onder de begane grond en zou perfect omgebouwd kunnen worden tot een aparte woonunit. Het souterrain is overal voorzien van daglichtramen.
Je komt eerst in een grote hal. Hier zijn de deuren naar de berging en de centrale ruimte.
Kamers
1 grote kamer
Via de hal kom je in een prachtige centrale ruimte (circa 6 x 3.8 meter). Dit kan een prachtige werkkamer of woonkamer worden. Er zijn veel mogelijkheden. Vanuit deze ruimte kun je naar de twee slaapkamers.

2 slaapkamers
De slaapkamers zijn ruim met 2 daglichtramen en waarvan één met een wastafel.

TUIN
De voortuin betreed je door de mooie opengewerkte stalen poort en heeft een hele lange oprijlaan - een statige binnenkomer! - en een groot gazon, omzoomd door een lage heg en hoge bomen. Er is een verhoogd terras, te betreden via de deur in de zijvleugel van de living of aan de zijkant van het huis.
De achtertuin beschikt over diverse terrassen, borders en veel groen die je privacy garanderen. Via de achtertuin is de garage te bereiken.

BIJGEBOUWEN
De dubbele garage kunt u via de achterzijde bereiken en is zeer royaal. Er kunnen twee auto’s en meerdere fietsen worden gestald. De garage is voorzien van elektra en heeft één elektrisch bedienbare garagedeuren.

AANVAARDING IN OVERLEG

BIJZONDERHEDEN:
• Bouwjaar 1976.
• Inhoud circa 715 m³.
• Woonoppervlakte circa 216 m².
• Garage circa 39 m².
• Zonligging: Zuidoost.
• Verwarming: cv-gas combiketel (merkNefit Proline HRC 24/CW4 / bouwjaar 2011).
• Warmwatervoorziening: boiler (in de keuken) en de cv-gas combi-ketel.
• Isolatie: Dubbele beglazing behalve twee uitzetramen boven de deur in de woonkamer.
• Inbouwapparatuur in de keuken bestaat uit: vaatwasser, afzuigkap, oven en dubbele spoelbak.
• Kad. bekend Gemeente Amerongen, sectie D, nummer 4507, groot 895 m².
• Er is een unieke website beschikbaar van de woning! Download de brochure!
• Er is ook een video beschikbaar van de woning.
• Bouwkundig rapport aanwezig.
• www.koenestraat85.nl
Kenmerken:
Soort woning  :  Half-vrijstaande woning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1976
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk
Woonoppervlakte  :  216 m²
Externe bergruimte  :  39 m²
Perceeloppervlakte  :  895 m²
Inhoud  :  715 m³
Totaal aantal kamers  :  7
Aantal slaapkamers  :  6
Tuin  :  Verzorgd, zuidoost, 16 x 16 m
Parkeergelegenheid  :  Vrijstaand steen
Overig parkeren  :  op eigen terrein
Overige ruimte  :  berging, wasruimte
Alle foto's:
Straal
Locatie:
Contactgegevens:


Hoofdstraat 184, 3972 LH DRIEBERGEN-RIJSENBURG
Telefoon: 0343-515485
E-mail: info@vierhoutvanwonderen.nl
Internet: www.vierhoutvanwonderen.nl