Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten

MOVA-laan 9 LEERSUM

Vraagprijs € 890.000 k.k.

Overzicht:
Een echte ‘Family’ woning met veel ruimte voor een gezin!

Op een unieke locatie, middenin de prachte bossen van Leersum wordt deze HALF VRIJSTAANDE VILLA momenteel gebouwd. Een mooie kans om …

Toon volledige omschrijving »

Kenmerken:
Soort woning  :  Geschakelde woning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Aanvaarding  :  per datum
Bouwjaar  :  2020
Ligging  :  Aan bosrand, aan rustige weg, in bosrijke omgeving
Energielabel  :  Klasse A+++
Woonoppervlakte  :  250 m²
Perceeloppervlakte  :  581 m²
Inhoud  :  900 m³
Totaal aantal kamers  :  6
Aantal slaapkamers  :  4
Tuin  :  Aan te leggen, noordwest, 16.50 x 26 m
Overige ruimte  :  toilet, berging

Toon volledige kenmerken »

Omschrijving:
Een echte ‘Family’ woning met veel ruimte voor een gezin!

Op een unieke locatie, middenin de prachte bossen van Leersum wordt deze HALF VRIJSTAANDE VILLA momenteel gebouwd. Een mooie kans om een nieuwe woning van maar liefst 250m² woonoppervlakte te bewonen die voldoet aan de huidige energienormen op een fantastische locatie! Dit prachtige Bosch Huis is door Hilberik Bosch Architecten ontwikkeld en zal binnenkort worden opgeleverd. De oplevering staat gepland voor april/mei 2021. Dit familiehuis wordt opgeleverd met een prachtig luxe badkamer en eventueel een luxe keuken.

Ligging:
De ligging van deze heerlijke woning is prachtig aan de rand van het gezellige dorp Leersum en middenin de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Dichtbij is het Bosbad Leersum wat in de zomer een heerlijke plek is om in de open lucht te zwemmen. Ook de tennisbanen, sport faciliteiten en het winkelcentrum liggen op een steenworp afstand. Een een prachtige wandel- of fietstocht in het nationale park de Utrechtse Heuvelrug zijn mogelijk in de nabije omgeving. De prachtige aangelegde en onderhouden single tracks van de Utrechtse Heuvelrug voor MTB’ers, lopen praktisch door de achtertuin.

Tuin:
Aan de voorzijde beschikt de woning over een underdrive, geschikt voor het plaatsten van twee auto's. De zonnige achtertuin is via de keuken te bereiken en grenst aan de prachtige bossen van Leersum. Een heerlijke achtertuin om lekker te barbecueën met familie en vrienden. De woning is gedeeltelijk in een talud gebouwd, waardoor de voortuin lager ligt dan de achtertuin.

INDELING
De entree is royaal en beschikt over een apart toilet en garderoberuimte ook de trapopgang naar de woonkamer is hier. Vanuit de entree zijn de aparte bergingen te bereiken. Een van de bergingen is voorzien van een wasmachine aansluiting. Veel andere mogelijkheden zijn goed uit te voeren in deze ruimtes. Te denken valt aan een kantoor aan huis of een heerlijke werkkamer of juist een chill afdeling voor de kids.

Woonkamer en keuken.
Wauw wat een ruimte! De living en keuken lopen in elkaar over en is maar liefst 70 m2 groot. Vanuit het woongedeelte aan de voorzijde kijk je ruim weg over het plangebied en vanuit de keuken loop je zo de ruime achtertuin in, tijd om te barbecueën en te genieten van de rust, Kortom; een zeer fijne ruimte waar een grote zithoek en eethoek mogelijk is.

Tweede verdieping:
Via de trap in de woonkamer is de tweede verdieping te bereiken. Je treft hier 3 prachtige slaapkamers aan en een badkamer met separate toilet. Mocht je een vierde slaapkamer willen realiseren is dit heel goed mogelijk. Het oorspronkelijke idee van de architect was dat ook. Tevens bevindt zich op deze verdieping de technische ruimte waarin de warmtepomp staat. Ook deze ruimte heeft de voorbereidingen voor het plaatsen van een wasmachine.

Derde verdieping:
De derde extra verdieping is zeer verrassend en royaal. Gewoon een eigen verdieping voor de ouders, heerlijk en wat een uitzicht! Op de derde verdieping wordt de Masterbedroom gerealiseerd met luxe badkamer en apart toilet. Ook hier zijn de ramen royaal en stroomt het licht naar binnen. Binnen en buiten zijn één!

BIJZONDERHEDEN:
• Woonoppervlakte circa 250 m².
• Inhoud circa 900 m³.
• Zonligging: Noord-West.
• Kad. bekend Gemeente Leersum, sectie C, nummer 3133, groot 581 m².
• Warmte/koude opslag in plaats van een cv-ketel (koel in de zomer, warm in de winter) middels vloerverwarming in de gehele woning.
• 17 zonnepanelen aanwezig alle voorzien van optimizers.
• De offerte van de keuken van Rhijn Art Keukens is eventueel over te nemen voor een meerprijs en naar eigen inzicht aan te passen naar uw wensen.
• Bovenop de standaard afwerking is gekozen voor vele extra opties, zoals bijvoorbeeld: dimmers, luxe binnendeuren met magneet sluitingen, voorbereiding voor screens en alarm, buitenkraan, grondkabel voor tuinverlichting, vergrote capaciteit voor warm water voorziening. De complete lijst is op te vragen bij de makelaar.
• Notariskeuze is aan verkoper
• De woning zal naar verwachting april/mei 2021 opgeleverd worden, en wordt met Woningborg Garantie afgebouwd. Dit duurzame huis is klaar voor de toekomst.
• De animatievideo en sommige foto's kunnen afwijken (vanwege de derde verdieping) van het daadwerkelijke eindresultaat.
Kenmerken:
Soort woning  :  Geschakelde woning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Aanvaarding  :  per datum
Bouwjaar  :  2020
Ligging  :  Aan bosrand, aan rustige weg, in bosrijke omgeving
Energielabel  :  Klasse A+++
Woonoppervlakte  :  250 m²
Perceeloppervlakte  :  581 m²
Inhoud  :  900 m³
Totaal aantal kamers  :  6
Aantal slaapkamers  :  4
Tuin  :  Aan te leggen, noordwest, 16.50 x 26 m
Overige ruimte  :  toilet, berging
Alle foto's:
Straal
Locatie:
Contactgegevens:


Hoofdstraat 184, 3972 LH DRIEBERGEN-RIJSENBURG
Telefoon: 0343-515485
E-mail: info@vierhoutvanwonderen.nl
Internet: www.vierhoutvanwonderen.nl