Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten

Mevrouw Leinweberlaan 19 DRIEBERGEN-RIJSENBURG

Deze woning is onlangs verkocht
Overzicht:
Een zonnige tuin van circa 35 meter diep waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen en ravotten, prachtig jaren ’30 bouw, sfeervolle uitstraling alsmede een geweldige ligging aan één van de moois…

Toon volledige omschrijving »

Kenmerken:
Soort woning  :  2/1 kapwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1936
Ligging  :  Aan rustige weg, in bosrijke omgeving
Woonoppervlakte  :  155 m²
Externe bergruimte  :  18 m²
Perceeloppervlakte  :  683 m²
Inhoud  :  606 m³
Totaal aantal kamers  :  7
Aantal slaapkamers  :  5
Tuin  :  Normaal, noordwest, 10 x 32 m
Parkeergelegenheid  :  Vrijstaand steen, parkeerplaats
Overig parkeren  :  openbaar parkeren
Overige ruimte  :  bijkeuken, toilet, hal

Toon volledige kenmerken »

Omschrijving:
Een zonnige tuin van circa 35 meter diep waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen en ravotten, prachtig jaren ’30 bouw, sfeervolle uitstraling alsmede een geweldige ligging aan één van de mooiste lanen van Driebergen! Dit fijne HELFT VAN DUBBEL WOONHUIS heeft het allemaal!

De woning moet weliswaar gemoderniseerd worden, maar heeft erg veel potentie om er een fantastisch gezinshuis van te maken! Er is een ruime woonkamer, royale keuken en bijkeuken, op de 1e verdieping 3 slaapkamers en royale badkamer. Op de 2e verdieping zijn momenteel 2 slaapkamers aanwezig, maar hier zijn nog genoeg andere mogelijkheden, waaronder het maken van een extra kamer en een tweede badkamer.


Het huis heeft nog leuke jaren ’30 details zoals glas in lood, paneeldeuren en dak overstekken. Een royale oprit biedt mogelijkheid voor het parkeren van diverse auto’s op eigen terrein en tevens is er een vrijstaande stenen garage aanwezig.

Kortom; Echt een fijn gezinshuis met het bos op een paar meter afstand!

Tuin
De tuin is echt extreem diep en op het noordwesten gelegen.
Het perceel is maar liefst 683 m2 groot. Een heerlijke ruimte met diverse mogelijkheden voor speeltoestellen en uiteraard ook ideaal voor tuinliefhebbers!

Ligging:
Deze woning bevindt zich aan een mooie, voor het autoverkeer afgesloten laan. Hier kunnen de kinderen nog veilig op straat spelen! Het centrum van het dorp, de bushalte en het bos zijn op loopafstand gelegen en de basisschool “BS Coolsma” ligt letterlijk om de hoek.

Driebergen
Driebergen is een gezellig dorp op de Utrechtse Heuvelrug met veel faciliteiten, zoals vele sportvoorzieningen (zwembad, tennisbanen, golfbaan, mountainbikeroutes) en sportclubs. De bereikbaarheid via de A12 en station Driebergen-Zeist is uitstekend. Alle niveaus van middelbaar onderwijs zijn in de directe omgeving aanwezig. Driebergen heeft een goede winkelstand met veel variatie aan winkels en restaurants met gezellige terrassen en koffietentjes.

INDELING:

Begane grond:
de entree bevindt zich aan de zijkant.
De hal heeft is voorzien van een granito vloer, toiletruimte en geeft tevens toegang tot de kelder.

Woonkamer en keuken
De woonkamer is een mooie ruimte met een erker aan de voorzijde en openslaande deur aan de achterzijde. De aanwezige zijkamer kan eventueel bij de woonkamer betrokken worden, maar kan ook prima dienen als speel/kantoorkamer.
De keuken is een prettige ruimte maar sober van inrichting. Ideaal is de bijkeuken die achter de keuken ligt; erg functioneel!

Eerste verdieping:
Het eerste wat opvalt is de mooie overloop met het zijraam.
De overloop geeft toegang tot de volgende vertrekken:

3 slaapkamers en badkamer
De drie aanwezige slaapkamers variëren in grootte. Twee liggen aan de voorzijde en één aan de achterzijde. De badkamer ligt eveneens aan de achterkant. Deze is royaal van opzet en is voorzien van een ligbad en een vaste wastafel.

Tweede verdieping:
De zolder is een prachtige ruimte met momenteel 2 slaapkamers. Echter hier kan nog wel een 3e kamer gemaakt worden of eventueel een extra badkamer. Super fijn om een extra verdieping te hebben voor de kids!

BIJZONDERHEDEN:
•Bouwjaar 1936.
•Inhoud circa 606 m³.
•Woonoppervlakte circa 155 m².
•Garage circa 18 m².
•Zonligging: noordwesten.
•Verwarming cv-gas combiketel (merk Remeha Avanta).
•Warmwatervoorziening: cv-gas combiketel.
•Kad. bekend Gemeente Driebergen-Rijsenburg, sectie B , nummer 7422 , groot 683 m².
•Er is een unieke website beschikbaar van de woning! Download de brochure!
•Er is ook een video beschikbaar van de woning.
•www.mevrouwleinweberlaan19.nl
Kenmerken:
Soort woning  :  2/1 kapwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1936
Ligging  :  Aan rustige weg, in bosrijke omgeving
Woonoppervlakte  :  155 m²
Externe bergruimte  :  18 m²
Perceeloppervlakte  :  683 m²
Inhoud  :  606 m³
Totaal aantal kamers  :  7
Aantal slaapkamers  :  5
Tuin  :  Normaal, noordwest, 10 x 32 m
Parkeergelegenheid  :  Vrijstaand steen, parkeerplaats
Overig parkeren  :  openbaar parkeren
Overige ruimte  :  bijkeuken, toilet, hal
Alle foto's:
Straal
Locatie:
Contactgegevens:


Hoofdstraat 184, 3972 LH DRIEBERGEN-RIJSENBURG
Telefoon: 0343-515485
E-mail: info@vierhoutvanwonderen.nl
Internet: www.vierhoutvanwonderen.nl