Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten

Rozenstraat 5 DRIEBERGEN-RIJSENBURG

Deze woning is verkocht
Overzicht:
Karakteristiek Helft van dubbel woonhuis met diepe tuin.

In het centrum van Driebergen, ligt aan een rustige straat, dit fijne HELFT VAN DUBBEL WOONHUIS met vrije tuin. Er is een eigen opri…

Toon volledige omschrijving »

Kenmerken:
Soort woning  :  Half-vrijstaande woning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1925
Ligging  :  Aan rustige weg, in centrum
Woonoppervlakte  :  70 m²
Inpandige ruimte  :  9 m²
Externe bergruimte  :  22 m²
Perceeloppervlakte  :  270 m²
Inhoud  :  299 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Tuin  :  Verzorgd, noordoost, 6.50 x 21 m
Parkeergelegenheid  :  Vrijstaand steen
Overig parkeren  :  op eigen terrein
Overige ruimte  :  hal, toilet

Toon volledige kenmerken »

Omschrijving:
Karakteristiek Helft van dubbel woonhuis met diepe tuin.

In het centrum van Driebergen, ligt aan een rustige straat, dit fijne HELFT VAN DUBBEL WOONHUIS met vrije tuin. Er is een eigen oprit aanwezig met laadpunt voor elektrische auto, alsmede een garage, een stenen en een houten schuur.

De woning heeft op de begane grond een woonkamer, keuken en douchegelegenheid. Op de 1e verdieping zijn 2 slaapkamers aanwezig met een mogelijkheid voor 3e vertrek. Op de 2e verdieping is een verrassende logeer/werkzolder gecreëerd.

Tuin:
De tuin ligt erg vrij en is heerlijk diep. Hier heb je elk moment van de dag zowel zon als schaduw. De perceelgrootte bedraagt 270 m².

Bijgebouw:
Er zijn twee stenen bijgebouwen aanwezig, die tegen elkaar aan zijn gebouwd. Het voorste gebouw is een kleine garage met een pannendak en het achterste gebouw is een royale schuur. Achter in de tuin staat nog een houten blokhut.

Ligging:
De ligging is perfect! Een rustige straat en toch nagenoeg in het centrum van het dorp!
Op loopafstand het gezellige centrum van Driebergen met een gevarieerd winkelaanbod en leuke restaurants en koffietentjes met gezellige terrassen.
En natuurlijk is de natuur op de Utrechtse Heuvelrug wellicht één van de redenen waarom je in Driebergen zou willen wonen; deze is namelijk heerlijk om in te ontspannen; de uitgestrekte bossen en tevens de mooie natuurgebieden van de Langbroekerwetering zijn echt geweldig voor mooie en lange fiets- en wandeltochten.
Driebergen heeft een op- en afrit via de A-12 waardoor de bereikbaarheid van diverse steden zoals Amsterdam en Utrecht prima is! Ook via het vernieuwd NS-treinstation sta je met 15 minuten al in de binnenstad van Utrecht!

INDELING:

Begane grond:
Aan de zijkant is de entree, waar je binnenkomt in de hal. Hier is tevens de toiletruimte aanwezig voorzien van fontein.

Woonkamer en keuken
De woonkamer is gezellig en voorzien va een parketvloer, Een groot raam aan de voorkant én aan de zijkant zorgt voor veel licht.
De keuken ligt aan de achterzijde en deze is ingericht met een nette keukeninrichting voorzien van apparatuur. Via de keuken is de douche bereikbaar met een kleine wastafel.

Eerste verdieping:
2 slaapkamers
Op deze verdieping aangekomen, sta je op een zeer royale overloop met vide plafond en een wastafel. De overloop heeft veel mogelijkheden. De verkoper heeft hier zelfs een klimwand geïnstalleerd, hoe bijzonder! Uiteraard kan hij deze wand verwijderen en meenemen. Er zijn 2 slaapkamers aanwezig; één aan de voorzijde en één aan de achterzijde.

Tweede verdieping:
Slaapzolder
Via een trap bereik je de 2e verdieping. Hier is optimaal gebruik gemaakt van de ruimte! Er zijn twee vertrekken gecreëerd, geschikt als slaap/logeergelegenheid of werkruimte. De oude balken zijn nog mooi in het zicht. Allebei de vertrekken hebben een dakraam. De verdieping wordt afgeschermd door een mooi hekwerk.

Verkoper vertelt: “Het huis heeft een fijne jaren 30 sfeer en is heel licht, waardoor ik me snel thuis voelde en er met veel plezier gewoond heb.”

BIJZONDERHEDEN:
• Bouwjaar 1925.
• Woonoppervlakte circa 70m².
• Inhoud circa 299m³.
• Garage en bergingen samen circa 22m².
• Zonligging: Noordoost. Door diepe tuin volop zon!
• Verwarming: cv-gas combiketel (merk Remeha/bouwjaar 2018).
• Warmwatervoorziening: cv-gas combiketel.
• Isolatie: muren, vloer en dak. Deels ramen.
• Laadpunt ter overname.
• Inbouwapparatuur in de keuken bestaat uit: koelkast, afzuigkap, oven en gasstel.
• Kad. bekend Gemeente Driebergen-Rijsenburg, sectie B, nummer 4889, groot 270 m².
• De woning heeft uitbouwmogelijkheden op de verdieping (vergunningsplichtig).
• Er is een unieke website beschikbaar van de woning! Download de brochure!
• Er is ook een video beschikbaar van de woning.
• Bouwkundig rapport aanwezig.
• www.rozenstraat5.nl
Kenmerken:
Soort woning  :  Half-vrijstaande woning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1925
Ligging  :  Aan rustige weg, in centrum
Woonoppervlakte  :  70 m²
Inpandige ruimte  :  9 m²
Externe bergruimte  :  22 m²
Perceeloppervlakte  :  270 m²
Inhoud  :  299 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Tuin  :  Verzorgd, noordoost, 6.50 x 21 m
Parkeergelegenheid  :  Vrijstaand steen
Overig parkeren  :  op eigen terrein
Overige ruimte  :  hal, toilet
Alle foto's:
Straal
Locatie:
Contactgegevens:


Hoofdstraat 184, 3972 LH DRIEBERGEN-RIJSENBURG
Telefoon: 0343-515485
E-mail: info@vierhoutvanwonderen.nl
Internet: www.vierhoutvanwonderen.nl