Fotopresentatie:

Scherpenzeelseweg LEERSUM

Deze woning is verkocht
Overzicht:
Kavel 6: 885 m2

Bent u op zoek naar rust, ruimte en groen? Midden in het Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug, aan de rand van Leersum zijn de bouwkavels 1, 2, 3, en 6 nog beschikbaar. Ridde…

Toon volledige omschrijving »

Kenmerken:
Soort woning  :  Bouwgrond
Bouwtype  :  N.v.t.
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  direct
Perceeloppervlakte  :  885 m²

Toon volledige kenmerken »

Omschrijving:
Kavel 6: 885 m2

Bent u op zoek naar rust, ruimte en groen? Midden in het Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug, aan de rand van Leersum zijn de bouwkavels 1, 2, 3, en 6 nog beschikbaar. Ridders en stadslieden gingen u voor en bouwden Donjons en grote landhuizen in deze omgeving. Het is nu aan u om het gebied kleur te geven met de bouw van uw eigen woning.

U kunt direct na goedkeuring van uw persoonlijke bouwplan aan de slag. De bestemming is immers al goedgekeurd door de gemeente en de kavels worden momenteel bouwrijp gemaakt. De kavels variëren in grootte van circa 765 tot 925 m2. De bouwpercelen lenen zich bij uitstek voor een woning met een royale maatvoering van 1.000m3 of meer. Natuurlijk kunt u ervoor kiezen uw woning levensloopbestendig uit te voeren.

De kavels nodigen uit om een luxe villa te bouwen, waarbij er veel vrijheden zijn in het architectonische ontwerp. Uiteraard past uw ontwerp binnen het beeldkwaliteitsplan en de bouwregels die door de gemeente zijn goedgekeurd.

Neem gerust contact met ons op als u meer informatie wilt of een kijkje op het terrein wilt nemen.
Kenmerken:
Soort woning  :  Bouwgrond
Bouwtype  :  N.v.t.
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  direct
Perceeloppervlakte  :  885 m²
Alle foto's:
Straal
Locatie:
Contactgegevens:


Hoofdstraat 184, 3972 LH DRIEBERGEN-RIJSENBURG
Telefoon: 0343-515485
E-mail: info@vierhoutvanwonderen.nl
Internet: www.vierhoutvanwonderen.nl