Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten

Willem van Abcoudelaan 16 DRIEBERGEN-RIJSENBURG

Deze woning is onlangs verkocht
Overzicht:
Fantastische gezinsvilla op een super locatie met grote tuin op het Zuiden!

Natuurgenot en prachtig wonen op één plek, een buitenkans aan de bosrand: Een 2/1 kap villa waar je echt heel graa…

Toon volledige omschrijving »

Kenmerken:
Soort woning  :  2/1 kapwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1933
Ligging  :  Aan rustige weg, in bosrijke omgeving
Energielabel  :  Klasse D
Woonoppervlakte  :  150 m²
Inpandige ruimte  :  4 m²
Externe bergruimte  :  13 m²
Perceeloppervlakte  :  630 m²
Inhoud  :  526 m³
Totaal aantal kamers  :  8
Aantal slaapkamers  :  6
Tuin  :  Verzorgd, zuid, 11 x 33.50 m
Parkeergelegenheid  :  Parkeerplaats, garage met carport
Overig parkeren  :  op eigen terrein
Overige ruimte  :  toilet, hal, berging

Toon volledige kenmerken »

Omschrijving:
Fantastische gezinsvilla op een super locatie met grote tuin op het Zuiden!

Natuurgenot en prachtig wonen op één plek, een buitenkans aan de bosrand: Een 2/1 kap villa waar je echt heel graag wilt wonen. Omdat alles van je wensenlijstje hier aanwezig is: een rustige locatie, een grote achtertuin op het zuiden en vanuit je huis in het bos binnen 1 minuut. Kortom, een fantastische woning met een prettige indeling en de juiste sfeer. En bovendien: 6 slaapkamers!

Tuin: de achtertuin is gesitueerd op het zuiden en is ruim 31 meter diep. Daarnaast is er een zeer royale voor- en zijtuin, een oprit met carport en garage/berging.
Totaal 630 m² eigen grond.

Ligging:
Deze fijne woning ligt in een geliefde buurt aan de noordkant van Driebergen. De Willem van Abcoudelaan is een rustige, lommerrijke laan met overwegend vrijstaande en twee-onder-één kapwoningen op circa 50 meter afstand van het bos. De omgeving is zeer groen, rustig en kinderrijk. Diverse voorzieningen, zoals winkels, scholen, zwembad en openbaar vervoer, liggen op korte afstand.

Driebergen:
Een geliefde plaats om te wonen! Het dorp maakt onderdeel uit van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. De natuur alsmede de uitgebreide faciliteiten, zoals vele sportvoorzieningen, sportclubs, de goede bereikbaarheid van de A12 en het station Driebergen/Zeist maken het wonen in Driebergen zeer aantrekkelijk. Alle niveaus van (middelbaar) onderwijs zijn in de directe omgeving beschikbaar. Het dorp heeft een goede winkelstand met veel variatie aan winkels en restaurants met leuke terrassen. De bossen zijn heerlijk om te wandelen of om te fietsen (inclusief een prachtige mountainbikeroute) en ook het landelijk gebied van de Langbroekerwetering ligt nabij.

INDELING:
Begane grond: entree/gang, meterkast, toilet, kleine provisiekelder, ruime woonkamer met een uitstekende lichtinval, het zitgedeelte heeft een zijcorner en een erker aan de voorzijde, het eetgedeelte is tuingericht en heeft een tuindeur naar het terras en vaste kasten, in de woonkamer ligt een parketvloer; gesloten keuken aan de achterzijde: gemoderniseerde keuken in rechte opstelling v.v. ruim werkblad en div. apparatuur, doorgang naar tuinkamer, door de maatvoering een zeer bruikbare kamer.

Eerste verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers en badkamer. De ouderslaapkamer bevindt zich aan de achterzijde en is v.v. een wastafel, een vaste kast en aan twee zijden een raampartij, tevens aan de achterzijde een 2e slaapkamer voorzien van een kast en een deur naar het balkon. Aan de voorzijde bevindt zich de 3e slaapkamer met eveneens een deur naar het zijbalkon en een vaste kast. De badkamer is voorzien van een wastafel, douche, toilet een aansluiting voor wasmachine.
Vaste trap naar

Tweede verdieping:
Royale voorzolder met bergruimte en wastafel. Op de zolder zijn 3 slaapkamers gerealiseerd, allen v.v. dakkapel.

Verkoper vertelt: 'Partir c'est mourir un peu'. Dit is het gevoel dat bij mij overblijft als ik deze woonplek, waar we bijna 49 jaren met heel veel plezier hebben gewoond, ga verlaten. Een mooie en creatieve plek waar onze kinderen samen met andere kinderen uit de straat, konden opgroeien. Er is wat afgespeeld! Ook de onderlinge vriendschappen met de laanbewoners zijn allerzins de moeite waard om te noemen. Er wordt een helpende hand geboden waar nodig en eens per jaar een activiteit georganiseerd waar iedereen bij betrokken is.

BIJZONDERHEDEN:
•Bouwjaar 1933.
•Woonoppervlakte circa 150 m².
•Inhoud circa 526 m³.
•Garage/berging circa 13 m².
•Zonligging: zuiden.
•Verwarming: cv-gasketel (merk: Nefit Ecomline HR Classic)
•Warmwatervoorziening: geiser (Vaillant, premium turbo, ca. 2009).
•Isolatie: deels dubbel glas en voorzetramen.
•Zonnepanelen: PV panelen aantal: 4.
•Apparatuur in de keuken bestaat uit: afzuigkap, gasfornuis en koelkast.
•Kad. bekend Gemeente Driebergen-Rijsenburg, sectie B, nummer 4961, groot 630 m².
•Er is een unieke website beschikbaar van de woning! Download de brochure!
•Er is ook een video beschikbaar van de woning.
•Bouwkundig rapport aanwezig.
•www.willemvanabcoudelaan16.nl
Kenmerken:
Soort woning  :  2/1 kapwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1933
Ligging  :  Aan rustige weg, in bosrijke omgeving
Energielabel  :  Klasse D
Woonoppervlakte  :  150 m²
Inpandige ruimte  :  4 m²
Externe bergruimte  :  13 m²
Perceeloppervlakte  :  630 m²
Inhoud  :  526 m³
Totaal aantal kamers  :  8
Aantal slaapkamers  :  6
Tuin  :  Verzorgd, zuid, 11 x 33.50 m
Parkeergelegenheid  :  Parkeerplaats, garage met carport
Overig parkeren  :  op eigen terrein
Overige ruimte  :  toilet, hal, berging
Alle foto's:
Straal
Locatie:
Contactgegevens:


Hoofdstraat 184, 3972 LH DRIEBERGEN-RIJSENBURG
Telefoon: 0343-515485
E-mail: info@vierhoutvanwonderen.nl
Internet: www.vierhoutvanwonderen.nl