Aankoop

Een huis kopen is een grote gebeurtenis in uw leven. Er komen veel aspecten bij kijken; bijvoorbeeld financiële, bouwkundige, juridische en milieuaspecten. Allemaal belangrijke zaken die uitgezocht moeten worden. Natuurlijk moet het huis ook een heel goed gevoel geven!

Als u op zoek bent naar een woning kunt u zich bij ons op de website zonder enige kosten inschrijven. U wordt dan op de hoogte gehouden van ons actuele woningaanbod.

Indien u op een intensievere wijze begeleid wenst te worden bij de aankoop van een woning kunt u een zoek- en aankoopopdracht bij ons plaatsen. Naast onze vele connecties, hebben wij ook regelmatig woningen in stille verkoop en uiteraard hebben wij toegang tot het landelijke makelaars-uitwisselingssysteem, zodat wij u dagelijks van nieuw aanbod op de hoogte kunnen houden.

Bij een zoek- en aankoopopdracht screenen wij voor u elke dag het woningaanbod, beoordelen wij de marktwaarde van de woning en onderzoeken wij voor u ook de juridische, bouwkundige en milieuaspecten. Wij adviseren u een aankoopstrategie en onderhandelen over de prijs en de aankoopcondities. Deeldiensten zijn ook mogelijk, zoals alleen begeleiding bij aankoop van uw woning.

U krijgt een deskundige, persoonlijke begeleiding en een eerlijk advies!