Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten

Heemraadlaan 22 ZETTEN

Deze woning is onlangs verkocht
Overzicht:
In geliefde en groene woonomgeving ligt dit comfortabel en uiterst zorgvuldig bewoond TWEE-ONDER-EEN-KAP WOONHUIS met aangebouwde garage, voortuin, oprit en zeer zonnige en royale achtertuin op het Zu…

Toon volledige omschrijving »

Kenmerken:
Soort woning  :  2/1 kapwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  2002
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk, in bosrijke omgeving
Energielabel  :  Klasse A
Woonoppervlakte  :  123 m²
Inpandige ruimte  :  20 m²
Perceeloppervlakte  :  296 m²
Inhoud  :  508 m³
Totaal aantal kamers  :  5
Aantal slaapkamers  :  4
Tuin  :  Verzorgd, zuidwest, 8.50 x 15 m
Parkeergelegenheid  :  Aangebouwd steen
Overig parkeren  :  op eigen terrein
Overige ruimte  :  toilet, gang, stookruimte, provisieruimte

Toon volledige kenmerken »

Omschrijving:
In geliefde en groene woonomgeving ligt dit comfortabel en uiterst zorgvuldig bewoond TWEE-ONDER-EEN-KAP WOONHUIS met aangebouwde garage, voortuin, oprit en zeer zonnige en royale achtertuin op het Zuidwesten. Met 4 slaapkamers een ideaal gezinshuis!
Door extra toegepaste energiebesparende maatregelen is er specifiek bij deze woning een zogenaamde nul-op-de-meter situatie gerealiseerd, dit betekent géén energiekosten in het huidige huishouden!

LIGGING
De woning is gebouwd in 2002 en ligt in de gasloze nieuwbouwwijk ’t Rieshout, een woonwijk gericht op o.a. een duurzame toepassing van energie. De woonwijk ligt aan de rand van Zetten, grenzend aan het buitengebied.
De Heemraadlaan 22 ligt dichtbij het prachtige (bos)gebied van Hemmen, een uniek stukje natuur in de Betuwe!
‘t Rieshout is kindvriendelijk, royaal en groen opgezet waardoor het op een natuurlijke wijze aansluit bij de aangrenzende natuur/buitengebieden. Meer informatie over deze bijzondere wijk vind je op rieshout. nl

TUIN
Aan de straatzijde bevindt zich de voortuin en de oprit met laadpaal en ruimte voor 2 auto’s.
De achtertuin is bijzonder zonnig (zuid-west), vrij gelegen en met zorg aangelegd. Er is een terras met zonwering (screen + uitvalscherm) en buitenkraan. Tevens is de achtertuin voorzien van een sproei installatie en tuinverlichting. De achtertuin is circa 15 meter diep. Houd je van zon, dan kun je in deze achtertuin de hele dag van de zon genieten!
Totaal 296m2 eigen grond.

INDELING:
Begane grond:
Entree/gang, garderoberuimte, meterkast, stookruimte (opstelling warmtepomp), toilet met fontein en trapopgang; lichte tuingerichte living met schuifpui naar de achtertuin, trapkast;
aan de voorzijde vind je de gezellige eetkeuken van circa 12 m2 met rechte keukenopstelling v.v. diverse inbouwapparatuur, inpandige doorgang naar de garage (19,5 m2) voorzien van betonvloer, elektrisch bedienbare roldeur en tuindeur naar de achtertuin.
De hal, living en keuken zijn voorzien van een lichte natuurstenen vloer, vanzelfsprekend voorzien van vloerverwarming.

1e verdieping:
Overloop, 2 ruime slaapkamers aan de achterzijde en een grote slaapkamer aan de voorzijde, deze kamer heeft een opvallend grote raampartij waardoor extra veel lichttoetreding in deze kamer;
ruime badkamer met inloopdouche, ligbad, modern wastafelmeubel en toilet.

2e verdieping:
De zolder is voorzien van een raam plus een Velux dakraam en is in gebruik als 4e slaapkamer.
Tevens bevindt zich hier de aansluiting voor de wasmachine en droger.

ENERGIE
De woning is voorzien van een energiezuinige warmtepomp die zorgt voor een constante temperatuur in de woning. Aan de warmtepomp zijn zonnecollectoren gekoppeld die de boiler verwarmt voor warm water en bij een overschot de warmte opslaat in de bodem ten behoeve van de verwarming, de zgn. aardopslag. Zo wordt er in de zomer warmte in de bodem opgeslagen die in de winter wordt gebruikt, een effectieve vorm van duurzaamheid.
Hierdoor is er geen CV-ketel noodzakelijk en door de constante temperatuur dag en nacht, hoef je nooit meer te denken aan het dagelijks hoger of later te zetten van de thermostaat.
Door deze toepassing is de woning voorzien van vloerverwarming in plaats van ruimte innemende radiatoren.
Verder is het huis voorzien van een balans ventilatiesysteem via een warmte terugwin unit (WTW); dit draagt tevens bij aan een lager energieverbruik.

Bijkomend voordeel: in de zomer functioneert de warmtepomp als koelsysteem via de vloerverwarming. Zo heb je een comfortabele vorm van airco in je huis.

In 2015 is de woning voorzien van 12 hoogwaardige Duitse glas-glas zonnepanelen van SolarWatt gekoppeld aan een omvormer en poweroptimizers van SolarEdge. De gemiddelde jaaropbrengst bedraagt maar liefst ca. 3.500 kWh.

Bij de oprit is een laadpaal voor elektrische auto’s aanwezig.

ZETTEN
Alle dorpsvoorzieningen zijn op loop/fietsafstand: het winkelcentrum van Zetten, scholen, sportverenigingen en het station. In Zetten zijn alle voorzieningen voor de dagelijkse boodschappen aanwezig, waaronder 3 supermarkten. Tevens voorziet het dorp in 3 basisscholen en voortgezet onderwijs.
Op korte afstand liggen het NS station Zetten-Andelst en de oprit van de A15. Via de A15 is er een snelle ontsluiting naar Arnhem, Utrecht, Nijmegen en Tiel.

BIJZONDERHEDEN
Bouwjaar: 2002
Woonoppervlak: 123 m2
Garage: 19,5 m2
Inhoud: 508 m3
Perceel: 296 m2
Isolatie: Energielabel A, volledig geïsoleerd (m.u.v. de aangebouwde garage).
Verwarming, warm water en mechanische ventilatie: warmtepomp, zonneboiler en WTW.
Vloerverwarming: begane grond en 1e verdieping.
Zonnepanelen: 12 PV panelen (2015, garantie tot 2045), power optimizers (2015, garantie tot 2040), omvormer (2015, garantie tot 2027).
Voorschot energiekosten: € 25 (minimum voorschot).
Keuken inbouwapparatuur: Koel/diepvriescombinatie (AEG), inductie kookplaat (Etna),
vaatwasser Bosch (topmodel, in 2019 vernieuwd), heteluchtoven (Siemens), magnetron (Siemens) en
afzuigkap (Itho).
De woning heeft tevens als luxe extra’s: tuinverlichting (2018), tuinsproeiinstallatie (2018), elektrisch zonnescherm zuidterras, zonnescreen zuidterras (handbediening), elektrische rolluiken op de eerste verdieping, TV schotelantenne en een laadpaal.
Ligging: aan een ruim opgezette straat met ‘groen’ uitzicht aan zowel de voor- als achterzijde.
Kadastrale gegevens: gemeente Valburg, sectie F, nummer 2125, groot 296 m2.
Download de brochure!
De woning heeft een eigen website heemraadlaan22 . nl
Kenmerken:
Soort woning  :  2/1 kapwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  2002
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk, in bosrijke omgeving
Energielabel  :  Klasse A
Woonoppervlakte  :  123 m²
Inpandige ruimte  :  20 m²
Perceeloppervlakte  :  296 m²
Inhoud  :  508 m³
Totaal aantal kamers  :  5
Aantal slaapkamers  :  4
Tuin  :  Verzorgd, zuidwest, 8.50 x 15 m
Parkeergelegenheid  :  Aangebouwd steen
Overig parkeren  :  op eigen terrein
Overige ruimte  :  toilet, gang, stookruimte, provisieruimte
Alle foto's:
Straal
Locatie:
Contactgegevens:


Hoofdstraat 184, 3972 LH DRIEBERGEN-RIJSENBURG
Telefoon: 0343-515485
E-mail: info@vierhoutvanwonderen.nl
Internet: www.vierhoutvanwonderen.nl