Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten

Hoekwoning DRIEBERGEN-RIJSENBURG

Deze woning is verkocht
Overzicht:
VERKOOP GESTART!

Op 10 april a.s. is er een drive thru (op afspraak) op locatie. Het is helaas niet meer mogelijk om u aan te melden voor de drive-thru verkoopdag. Vanaf 10 april om 18.00 uur

Toon volledige omschrijving »

Kenmerken:
Soort woning  :  Hoekwoning
Bouwtype  :  Nieuwbouw
Bouwnummer  :  B1
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  2021
Ligging  :  In centrum, in woonwijk
Woonoppervlakte  :  160 m²
Inhoud  :  440 m³
Totaal aantal kamers  :  5
Aantal slaapkamers  :  4
Tuin  :  West, 7.50 x 13 m
Parkeergelegenheid  :  op eigen terrein
Overige ruimte  :  hal, toilet

Toon volledige kenmerken »

Omschrijving:
VERKOOP GESTART!

Op 10 april a.s. is er een drive thru (op afspraak) op locatie. Het is helaas niet meer mogelijk om u aan te melden voor de drive-thru verkoopdag. Vanaf 10 april om 18.00 uur kunt u de verkoopinformatie downloaden via de projectwebsite!

Inschrijven is mogelijk vanaf 10 april via de projectwebsite!

Een unieke kans!

Nabij het centrum van Driebergen-Rijsenburg. wordt in het project De Wagenhoek een klein aantal woningen gerealiseerd. Rustig gelegen, op een ruim opgezette locatie, omringd door oude bomen en een drietal monumenten.

Op de plek waar begin 1900 de familie Hoek startte met hun koetsenbedrijf, verrijzen vier prachtige nieuwbouwwoningen. De woningen zijn door Kraal architecten ontworpen en hebben een duidelijke link naar het verleden en hun omgeving.

Het project bestaat in de eerste fase uit een luxe vrijstaande villa en drie herenhuizen van het type drie-onder- n-kap. In de volgende fase wordt het monumentale Hoekpand tot appartementen verbouwd en wordt het voormalige drukkerijtje omgevormd tot een monumentale vrijstaande woning.

De woningen worden conform recente regelgeving gebouwd met duurzame materialen, uitstekende isolatie, zonnepanelen, gasloos en voorzien van een luchtwarmtepomp. Oftewel; duurzaam en erg energiezuinig; lage maandelijkse energielasten n geheel klaar voor de toekomst!

Locatie
Driebergen is een prachtig groen dorp op de Utrechtse Heuvelrug. Met volop natuur, waaronder de uitgebreide bossen voor lange wandel, fiets- of mountainbiketochten.
Ook het prachtige weidse landschap van de Langbroekerwetering, rijk aan landgoederen en kastelen is beslist de moeite waard!
Driebergen heeft een hoog voorzieningenniveau, waaronder basisscholen, een scala aan winkels, restaurants met terrassen en koffietentjes. Supermarkten zijn op loopafstand gevestigd. Tevens heeft Driebergen diverse gezondheidscentra en sportparken, waaronder Health center Hoenderdaal met fitness, squash, tennis-, padel- en golfbaan.
Het dorp ligt zeer centraal en heeft een op- en afrit naar en van de A-12 alsmede een geheel vernieuwd NS-station met goede treinverbindingen. Steden als Utrecht (met een schouwburg), Zeist (met een theater en bioscoop) en Amersfoort zijn prima en snel bereikbaar.

HERENHUIZEN
De drie onder n kap woningen aan de Engweg krijgen een karakteristieke vooroorlogse uitstraling, helemaal in de lijn en de sfeer van de bestaande bebouwing aan de Engweg.
De hoekwoningen worden uitgevoerd met een erker en een dwarskap. De woningen worden gekenmerkt door dakoverstekken, mooie hoge raampartijen en een fraaie gevelsteen met diverse metselwerkaccenten.

HOEKWONINGEN
De ruime hoekwoningen geven de beleving van half vrijstaand wonen, door de zijramen en een tuin die doorloopt naar de voorzijde. De ruime hal en extra verdiepingshoogte (2,87 meter) dragen bij aan het ruimtelijke gevoel in de woning.

Op de begane grond een royale tuingerichte living. Via de dubbele, grote openslaande deuren is er toegang tot de op het westen gelegen tuin. Hierdoor kan er zowel in de woning als in de tuin tot laat van de avondzon genoten worden. De keuken bevindt zich aan de voorzijde en heeft een erker.

Op de 1e verdieping zijn 2 slaapkamers gesitueerd alsmede een badkamer en op de 2e verdieping eveneens 2 slaapkamers en een grote berging.
De mogelijkheid is aanwezig om een uitbouw, een extra slaapkamer en badkamer te realiseren.

Achterop het ruime perceel bevindt zich naast de buitenberging een oprit voor een auto. Om het groene karakter van het gebied te versterken wordt aan de zijden grenzend aan de openbare ruimte, een erfafscheiding aangeplant.

Deze hoekwoningen hebben een woonoppervlakte van circa 160 m2. De perceelgrootte bedraagt circa 205 of 207 m2.

BIJZONDERHEDEN:
De woningen worden energiezuinig en gasloos gebouwd ;
Luchtwarmtepomp met vloerverwarming op de begane grond;
Zonnepanelen;
De woningen worden gebouwd met Woningborg garantie;
De genoemde prijzen zijn inclusief het sanitair en zonder keuken.
Een ontwerp van Kraal architecten.
Kenmerken:
Soort woning  :  Hoekwoning
Bouwtype  :  Nieuwbouw
Bouwnummer  :  B1
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  2021
Ligging  :  In centrum, in woonwijk
Woonoppervlakte  :  160 m²
Inhoud  :  440 m³
Totaal aantal kamers  :  5
Aantal slaapkamers  :  4
Tuin  :  West, 7.50 x 13 m
Parkeergelegenheid  :  op eigen terrein
Overige ruimte  :  hal, toilet
Alle foto's:
Straal
Locatie:
Contactgegevens:


Hoofdstraat 184, 3972 LH DRIEBERGEN-RIJSENBURG
Telefoon: 0343-515485
E-mail: info@vierhoutvanwonderen.nl
Internet: www.vierhoutvanwonderen.nl