Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten

van der Muelenstraat 17 DRIEBERGEN-RIJSENBURG

Deze woning is verkocht
Overzicht:
Wat een tuin!
In het centrum van Driebergen is deze royale TWEE-ONDER-EEN KAPWONING in verkoop gekomen! Een aan de voor- en zijkant wit gepleisterde woning met een tuin van maar liefst ruim 40 met…

Toon volledige omschrijving »

Kenmerken:
Soort woning  :  2/1 kapwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1906-1930
Ligging  :  Aan rustige weg, in centrum
Woonoppervlakte  :  108 m²
Externe bergruimte  :  23 m²
Perceeloppervlakte  :  513 m²
Inhoud  :  360 m³
Totaal aantal kamers  :  4
Aantal slaapkamers  :  2
Tuin  :  Fraai aangelegd, noordoost
Parkeergelegenheid  :  HUISFULLCRMDATAWonderen
Overig parkeren  :  op eigen terrein
Overige ruimte  :  hal, toilet

Toon volledige kenmerken »

Omschrijving:
Wat een tuin!
In het centrum van Driebergen is deze royale TWEE-ONDER-EEN KAPWONING in verkoop gekomen! Een aan de voor- en zijkant wit gepleisterde woning met een tuin van maar liefst ruim 40 meter diep, een vrijstaande garage en een berging. De royale oprit is ruim genoeg voor het parkeren van twee auto’s.

Het huis heeft op de begane grond een royale woonkamer, badkamer, eetkeuken en aangrenzend een tuin/slaap/hobbykamer. Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers aanwezig.

Deze half vrijstaande woning biedt veel potentie en is na modernisatie klaar voor een nieuwe bewoner!

Tuin
De tuin is zeer diep, dus elk moment van de dag wel zon! Vlak achter het huis staat een vrijstaande garage en een schuur. De perceelgrootte bedraagt 513 m2.

Ligging:
De woning ligt midden in het centrum van Driebergen in een geliefde wijk met overwegend jaren '30 woningen. Op loopafstand van de winkels, basisscholen en leuke restaurants. De A12 is binnen 5 autominuten bereikbaar, het NS-station Drieberen-Zeist ligt op fietsafstand en je loopt binnen enkele minuten de bossen in van het Nationale Park de Utrechtse Heuvelrug. Ook heerlijk om te fietsen of mountainbiken!
Kortom: bent u op zoek naar een rustige plek en toch centraal gelegen in het land dan is dit de woning die zeker de moeite waard is om bezichtigd te worden.

INDELING:
Begane grond:
Via de zijkant van de woning betreed je de woning en kom je binnen in een ruime hal die verbinding heeft met diverse vertrekken.

Woonkamer en keuken
Via de hal loop je links de woonkamer in, welke volledig gebruikt kan worden als zitkamer. De ruimte heeft een mooie breedte van ruim 5 meter. Onder de trap is een kastruimte aanwezig. Aan de andere kant van de hal is de eetkeuken gesitueerd. Eveneens ruim en voorzien van een eenvoudige opstelling en een lichtkoepel. De keuken heeft een buitendeur naar de zijkant van het huis.

Tuinkamer en badkamer
Achter de keuken is er nog een tuinkamer. Deze ruimte is voor vele doeleinden geschikt; wil je het bij de keuken trekken, maak je er een slaap- of studeerkamer van? Alles is mogelijk! Het leuke van deze kamer is dat er uitzicht is over de tuin. En via een deur stap je zo het terras op. Terug in de hal tref je de toiletruimte alsmede een eenvoudige badkamer met douche en wastafel.

Eerste verdieping:
De ruime overloop heeft door de ramen en lichtkoepel veel lichtinval. Vanuit de overloop heb je toegang tot 2 slaapkamers. De voorste slaapkamer is verrassend groot en heeft een dakkapel.

BIJZONDERHEDEN:
• Bouwjaar circa 1925.
• Woonoppervlakte circa 108 m².
• Inhoud circa 360 m³.
• Garage circa 17m²
• Berging circa 6,5 m².
• Verwarming: cv-gas combiketel.
• Warmwatervoorziening: cv-gas combiketel (Vaillant).
• Isolatie: Ramen.
• Kad. bekend Gemeente Driebergen-Rijsenburg, sectie B, nummer 5625 , groot 513 m².
• Er is een unieke website beschikbaar van de woning! Download de brochure!
• Er is ook een video beschikbaar van de woning.
• Bouwkundig rapport aanwezig.
• www.vandermuelenstraat17.nl
Kenmerken:
Soort woning  :  2/1 kapwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1906-1930
Ligging  :  Aan rustige weg, in centrum
Woonoppervlakte  :  108 m²
Externe bergruimte  :  23 m²
Perceeloppervlakte  :  513 m²
Inhoud  :  360 m³
Totaal aantal kamers  :  4
Aantal slaapkamers  :  2
Tuin  :  Fraai aangelegd, noordoost
Parkeergelegenheid  :  HUISFULLCRMDATAWonderen
Overig parkeren  :  op eigen terrein
Overige ruimte  :  hal, toilet
Alle foto's:
Straal
Locatie:
Contactgegevens:


Hoofdstraat 184, 3972 LH DRIEBERGEN-RIJSENBURG
Telefoon: 0343-515485
E-mail: info@vierhoutvanwonderen.nl
Internet: www.vierhoutvanwonderen.nl