Verkoop

Uw huis verkopen doet u misschien maar een paar keer in uw leven. Vierhout van Wonderen werkt met 3 beëdigde makelaars-taxateurs (allen met meer dan 25 jaar ervaring) en 1 gediplomeerd makelaar; allen bevlogen (vrouwelijke) makelaars met een veel passie voor wonen.

Onze grote uitdaging is om de verbinding te leggen tussen uw woning en de juiste koper, kortom het vinden van een goede match! Onze makelaars kennen de huizenmarkt uitstekend en zijn gewend adviezen op maat te geven. Geen "natte vinger werk", maar een reëel beeld van de opbrengstwaarde van uw woning, in combinatie met de juiste vraagprijs en verkoopstrategie, waarbij het belang van u als verkoper altijd voorop staat. U wilt uw woning immers niet alleen te koop aanbieden, maar ook verkopen!

Met onze werkwijze en ons enthousiaste team kunnen wij de service bieden die u als verkoper wenst en van ons mag verwachten.

Een onafhankelijk, eerlijk advies, afgestemd op de markt en de mogelijkheden, daar gaat het om bij Vierhout van Wonderen.