Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten

Vrijstaande villa DRIEBERGEN-RIJSENBURG

Deze woning is verkocht
Overzicht:
VERKOOP GESTART!

Op 10 april a.s. is er een drive thru (op afspraak) op locatie. Het is helaas niet meer mogelijk om u aan te melden voor de drive-thru verkoopdag. Vanaf 10 april om 18.00 uur

Toon volledige omschrijving »

Kenmerken:
Soort woning  :  Vrijstaande woning
Bouwtype  :  Nieuwbouw
Bouwnummer  :  A1
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  2021
Ligging  :  In centrum, in woonwijk
Woonoppervlakte  :  191 m²
Inhoud  :  530 m³
Totaal aantal kamers  :  6
Aantal slaapkamers  :  5
Tuin  :  Noord, 14.50 x 25 m
Parkeergelegenheid  :  Garage mogelijk, geen garage
Overig parkeren  :  op eigen terrein
Overige ruimte  :  berging, bijkeuken, hal, provisieruimte, toilet, wasruimte

Toon volledige kenmerken »

Omschrijving:
VERKOOP GESTART!

Op 10 april a.s. is er een drive thru (op afspraak) op locatie. Het is helaas niet meer mogelijk om u aan te melden voor de drive-thru verkoopdag. Vanaf 10 april om 18.00 uur kunt u de verkoopinformatie downloaden via de projectwebsite!

Inschrijven is mogelijk vanaf 10 april via de projectwebsite!

Een unieke kans!

Nabij het centrum van Driebergen-R. wordt in het project de Wagenhoek een klein aantal woningen gerealiseerd. Rustig gelegen, op een ruim opgezette locatie, omringd door oude bomen en een drietal monumenten.

Op de plek waar begin 1900 de familie Hoek startte met hun koetsenbedrijf, verrijzen vier prachtige nieuwbouwwoningen. De woningen zijn door Kraal architecten ontworpen en hebben een duidelijke link naar het verleden en hun omgeving.

Het project bestaat in de eerste fase uit een luxe vrijstaande villa en drie herenhuizen van het type drie-onder- n-kap. In de volgende fase wordt het monumentale Hoekpand tot appartementen verbouwd en wordt het voormalige drukkerijtje omgevormd tot een monumentale vrijstaande woning.

De woningen worden conform de huidige regelgeving gebouwd met duurzame materialen, uitstekende isolatie, zonnepanelen, gasloos en voorzien van een luchtwarmtepomp. Oftewel; duurzaam en erg energiezuinig; lage maandelijkse energielasten n geheel klaar voor de toekomst!

Locatie
Driebergen is een prachtig groen dorp op de Utrechtse Heuvelrug. Met volop natuur, waaronder de uitgebreide bossen voor lange wandel, fiets- of mountainbiketochten.
Ook het prachtige weidse landschap van de Langbroekerwetering, rijk aan landgoederen en kastelen is beslist de moeite waard!
Driebergen heeft een hoog voorzieningenniveau, waaronder basisscholen, een scala aan winkels, restaurants met terrassen en koffietentjes. Supermarkten zijn op loopafstand gevestigd. Tevens heeft Driebergen diverse gezondheidscentra en sportparken, waaronder Healtcenter Hoenderdaal met fitness, squash, tennis-, padel- en golfbaan.
Het dorp ligt zeer centraal en heeft een op- en afrit naar en van de A-12 alsmede een geheel vernieuwd NS-station met goede treinverbindingen. Steden als Utrecht (met een schouwburg), Zeist (met een theater en bioscoop) en Amersfoort zijn prima en snel bereikbaar.

VRIJSTAANDE VILLA
De moderne vrijstaande woning heeft een woonoppervlakte van maar liefst 191 m en is aan de Korte Dreef gelegen. Deze onder architectuur gebouwde woning geeft met zijn luiken een knipoog naar de naastgelegen wagenschuur en krijgt een prachtige uitstraling!

Centraal gelegen in de woning is het trappenhuis met vide waar door de diverse ramen het daglicht binnenvalt. In combinatie met de extra verdiepingshoogte (2,75 meter) geeft dit een maximale beleving van de ruimten en maakt het tot een unieke woning.

De woning heeft een heerlijke diepe tuin. De perceelgrootte bedraagt circa 577 m2.

De ruime flexibele woning is van alle gemakken voorzien. Een mooie L-vormige living en een tuingerichte royale woonkeuken met toegang tot een ruime bijkeuken. De keuken heeft een fraaie glazen pui waardoor veel lichtinval aanwezig is. Via de openslaande deuren loop je zo de tuin in, welke lang van de avondzon profiteert. Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers aanwezig en een badkamer. Op de 2e verdieping zijn eveneens 2 slaapkamers en bergruimte gesitueerd.
Het huis heeft de mogelijkheid om een uitbouw, badkamer en-suite, extra badkamer of slaapkamer te realiseren.

Het perceel biedt de mogelijkheid om een garage of bijgebouw te realiseren met eigen uitrit. Ook beschikt het aan de voorzijde over een oprit voor twee autos.

BIJZONDERHEDEN:
De woningen worden energie-zuinig en gasloos gebouwd ;
Luchtwarmtepomp met vloerverwarming;
Zonnepanelen;
De woningen worden gebouwd met Woningborg garantie;
De genoemde prijzen zijn inclusief het sanitair.
Een ontwerp van Kraal architecten.
Kenmerken:
Soort woning  :  Vrijstaande woning
Bouwtype  :  Nieuwbouw
Bouwnummer  :  A1
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  2021
Ligging  :  In centrum, in woonwijk
Woonoppervlakte  :  191 m²
Inhoud  :  530 m³
Totaal aantal kamers  :  6
Aantal slaapkamers  :  5
Tuin  :  Noord, 14.50 x 25 m
Parkeergelegenheid  :  Garage mogelijk, geen garage
Overig parkeren  :  op eigen terrein
Overige ruimte  :  berging, bijkeuken, hal, provisieruimte, toilet, wasruimte
Alle foto's:
Straal
Locatie:
Contactgegevens:


Hoofdstraat 184, 3972 LH DRIEBERGEN-RIJSENBURG
Telefoon: 0343-515485
E-mail: info@vierhoutvanwonderen.nl
Internet: www.vierhoutvanwonderen.nl