Open Huizen Dag zaterdag 6 april 2024 van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk hier de deelnemende objecten

Waarom kiest u voor een NVM makelaar?

Een huis is waarschijnlijk de grootste en belangrijkste aankoop in uw leven. Hierbij wilt u dan natuurlijk ook goed begeleid worden door een vakkundige makelaar op wie u kunt vertrouwen. Iemand die op de hoogte is van alle financiële, bouwkundige, juridische en milieuaspecten rond de aankoop van een huis. Als u een huis wilt kopen of huren, merkt u al snel dat u kunt kiezen uit ontzettend veel makelaars. De simpelste manier om te weten dat u met een goede, betrouwbare makelaar te maken heeft die uw belangen vooropstelt, is door te checken of deze is aangesloten bij de NVM, de Nederlandse Vereniging voor Makelaars.

Wat is de NVM?

De Nederlandse Vereniging voor Makelaars is de grootste vereniging van makelaars en vastgoeddeskundigen in Nederland. De NVM waarborgt de kwaliteit die u als particulier van uw makelaar ontvangt gedurende het hele aankoopproces. Makelaars die aangesloten zijn bij de NVM moeten zich aan de NVM-erecode houden. Daarnaast biedt de vereniging ondersteuning aan haar leden en bemiddelt zij bij geschillen.

Wat zijn de voordelen van werken met een NVM makelaar?

Kiest u voor een NVM makelaar, zoals Vierhout van Wonderen in Driebergen, dan bent u verzekerd van kwaliteit en een goede begeleiding vanaf de start van uw huizenjacht tot aan de sleuteloverdracht. Elke NVM makelaar is deskundig en goed opgeleid, houdt zijn/haar kennis jaarlijks up-to-date en blijft goed op de hoogte van wat er speelt op de huizenmarkt. Zo weet u zeker dat u op het advies van uw makelaar kunt vertrouwen. Loopt er toch iets niet goed in de samenwerking? U kunt ook terecht bij de NVM voor hulp bij klachten of geschillen.

Verhuis naar de Utrechtse Heuvelrug met een NVM makelaar

Bent u van plan om te verhuizen naar of binnen de regio van de Utrechtse Heuvelrug? Dan schakelt u Vierhout van Wonderen in bij uw zoektocht naar een koop- of huurhuis. Door de aansluiting bij NVM bent u dan verzekerd van alle bovengenoemde voordelen.

U krijgt persoonlijke begeleiding die geheel wordt aangepast aan uw wensen. Zo kunt u ervoor kiezen om eerlijk advies te krijgen wat betreft de juridische, bouwkundige en milieuaspecten en hulp met de prijsonderhandeling, maar het is ook mogelijk om alleen bij de aankoop van uw nieuwe woning begeleid te worden. Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.