Open Huizen Dag zaterdag 6 april 2024 van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk hier de deelnemende objecten

Makelaar voor verhuizen in de Utrechtse Heuvelrug

Bent u op zoek naar een nieuwe woning, maar weet u nog niet precies waar? De Utrechtse Heuvelrug is zeker het overwegen waard. Deze aantrekkelijke, gevarieerde gemeente is bijzonder gunstig gelegen wat betreft transportvoorzieningen. U zit in het midden van Nederland en de A12 en het spoor zijn vlakbij. Steden als Amersfoort, Utrecht en Arnhem zijn goed bereikbaar, terwijl u geniet van een groene omgeving rond uw huis. Wordt u al nieuwsgierig? We vertellen u graag meer over deze prachtige gemeente en waarom u hier met plezier zult wonen.

Geniet van een groene omgeving

Als u in een groene omgeving wilt wonen, maar toch het bruisende stadsleven binnen bereik wilt hebben, is er eigenlijk geen betere gemeente dan de Utrechtse Heuvelrug. Binnen de gemeente ligt het gelijknamige natuurgebied van 6000 hectare. Dit gebied is 150.000 jaar oud - u geniet dus niet alleen van de flora en fauna, maar ook van een stukje geschiedenis.

De heuvelrug zelf is een stuwwal die in de voorlaatste ijstijd is ontstaan. De heidevelden en stuifzanden stammen uit de middeleeuwen, toen de oerbossen werden gekapt om plaats te maken voor grazend vee. Aan het begin van de vorige eeuw zijn delen van dit landschap weer bebost. Dit zorgt voor een zeer afwisselend landschap.

Wonen in de Utrechtse Heuvelrug

Woont u in de Utrechtse Heuvelrug, dan kunt u natuurlijk dagelijks van deze bijzondere omgeving genieten. U heeft direct toegang tot vele fiets- en wandelpaden – perfect om vogels en vlinders te spotten. Ook cultureel gezien komt u aan uw trekken met hoogtepunten als de Pyramide van Austerlitz, Kasteel Amerongen, Huis Doorn, Slot Zeist en Kasteel Kerckebosch.

Wilt u liever uitgebreid ontspannen? Binnen de Utrechtse Heuvelrug bevinden zich ook diverse goede restaurants en spa’s. U kunt natuurlijk ook in de trein of auto stappen en u zit zo midden in een stadscentrum. Dankzij de centrale ligging en geweldige transportverbindingen bereikt u ook binnen enkele uren de rest van het land. U geniet dus van het beste van twee werelden: rust en natuur met het stadsleven binnen handbereik.

Uw makelaar in de Utrechtse Heuvelrug

Vierhout van Wonderen is gevestigd in Driebergen, midden in de Utrechtse Heuvelrug, en is dus de makelaar bij uitstek om uw droomhuis in deze regio te helpen vinden. Wij kennen de omgeving en hebben een uitgebreid netwerk, waardoor wij u een actueel en relevant woningaanbod kunnen bieden. Wij zijn aangesloten bij de NVM en begeleiden u graag bij het hele proces of, indien gewenst, alleen bij de aankoop. U bent bij ons verzekerd van persoonlijke begeleiding en eerlijk advies. Wilt u meer weten over wonen in de Utrechtse Heuvelrug of meteen een zoek- of aankoopopdracht bij ons plaatsen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. We helpen u graag verder.