Open Huizen Dag zaterdag 6 april 2024 van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk hier de deelnemende objecten

Vernieuwing bij Vierhout van Wonderen Makelaars

Sinds 13 maart 2020 is de Driebergse Karin Oskam toegevoegd aan het directieteam van Vierhout van Wonderen Makelaars. Oskam is Maroes van Wonderen opgevolgd die afgelopen zomer is gestopt als makelaar. Dit betekent dat Karin Oskam en Ilonka Vierhout nu aan het roer van Vierhout van Wonderen Makelaars staan.

Beide dames hebben hun sporen inmiddels ruimschoots verdiend op de Utrechtse Heuvelrug. Zij werken vanuit hun kantoor aan de Hoofdstraat in Driebergen.

,,Karin kwam 15 jaar geleden bij ons als stagiaire en het was direct duidelijk dat zij bij ons hoorde. Het was bijzonder en vanzelfsprekend tegelijk”, lacht Ilonka.

,,De wijze waarop ze cliënten benadert, dynamisch, positief en oprecht betrokken, hebben wij direct als onderscheidend ervaren. Op zo’n jonge leeftijd al zo empathisch en klantgericht werken, dat is een professional in de dop, zagen wij.”

Na een paar jaar is Karin ervaring gaan opdoen bij andere kantoren, waarna ze nu inmiddels vijf jaar geleden terugkeerde naar haar basis, zoals ze het zelf noemt. Karin licht toe: ,,Ik heb Ilonka en Maroes altijd ervaren als bijzonder professioneel en klantgericht, hun ultieme betrokkenheid en service naar de klant kent geen grenzen. Dat heb ik bij andere kantoren niet op die wijze ervaren.”

Maroes vult aan: ,,Karin is exact uit hetzelfde hout gesneden en ik draag het stokje met honderd procent vertrouwen aan haar over. Het is prachtig om te ervaren dat Karin een nieuw licht laat schijnen op de invulling van het makelaarschap. Een creatieve kijk op zaken, dat is vernieuwend en goed voor het eindresultaat voor de klant, daar gaat het uiteindelijk om.”

TEAMWORK Ilonka: ,,Karin maakt ons team compleet! We kennen elkaar door en door. We zijn twee verschillende persoonlijkheden die elkaar ontzettend goed aanvullen. Onze opdrachtgevers zullen, zoals ze van ons gewend zijn, merken dat we plezier in ons vak hebben en dat we deskundige en vooral persoonlijke begeleiding bieden.”

Over de vraag hoe Ilonka deze directiewisseling ervaart, hoeft ze niet lang na te denken: ,,We zijn enorm trots op Karin en we zien uit naar een naadloze voortzetting van het goede compagnonschap, dat Maroes en ik 16 jaar hebben gehad.” Maroes wijst op de prachtige levensboom die Ilonka voor haar maakte. ,,Het is precies zoals Ilonka hier uitbeeldt, diep geworteld maar ook nieuw leven in de boom. Uit pure nieuwsgierigheid maak ik nu de stap naar beschermingsbewind. Natuurlijk blijf ik wel ondernemer en zal ik altijd dit prachtige bedrijf volgen, zoals de boom aangeeft, dat zit diep geworteld!”

"Zeg je Karin Oskam, dan zeg je sprankelend, enthousiast en gedreven

Karin vertelt: ,,Ik ben in Driebergen geboren en getogen en zelf woon ik nu met veel plezier met mijn gezin in Driebergen. Ik heb altijd al de ambitie gehad om ondernemer te worden en heb het ondernemerschap meegekregen. Ik ben dan ook super blij met waar ik nu sta en zie het als een enorm leuke uitdaging om samen met ons team de nieuwe kansen en mogelijkheden binnen de markt te benutten en uit te breiden.”

WOONIDEALEN ,,Wat ik voor klanten in Driebergen en omgeving kan betekenen? Het mooiste aan het vak vind ik het waarmaken van woonidealen van mensen door een concrete aan- of verkoop. We begeleiden mensen bij het complete proces. We willen dichtbij onze klanten staan en hebben kennis van de lokale markt. Verder zie je steeds meer nieuwe toepassingen waar je gebruik van kunt maken als makelaar om zoveel mogelijk kopers te interesseren voor een woning. Zulke toepassingen maken mij enthousiast en zou ik in de toekomst ook graag willen inzetten voor Vierhout van Wonderen. Je ziet het terug in de reviews die verkopers en kopers ons geven. Op Funda hebben we een gemiddeld review cijfer van een 9,4 gegeven door verkopers en kopers op basis van 430 beoordelingen. Daarmee hebben wij de hoogste klantwaardering in de Utrechtse Heuvelrug! Daar zijn we natuurlijk heel trots op!’ zegt Karin.

CONTACT Een huis verkopen en een afspraak maken? Of een droomhuis op het oog om te kopen? Neem dan contact met Vierhout van Wonderen Makelaars.